Μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα δεν μπορεί παρά να έχει ένα ιδιαίτερο φαγητό. Εθιμοτυπικά λοιπόν τιμούμε την επέτειο με "ψάρι του βουνού" και αλιάδα, κοινώς μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Για την περίσταση τούτη επέλεξα ένα σχετικό άρθρο, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Και του χρόνου! Χρόνια πολλά!
Και ένα tip για τους σκορδαλιοφάγους: πώς αντιμετωπίζουμε τη μυρωδιά του σκόρδου; μασουλώντας φυλλαράκια μαϊντανού ή ένα καρφάκι γαρύφαλλου ή πίνοντας τσάι ή κρατώντας τους άλλους σε μία απόσταση ασφαλείας και κάνοντας υπομονή μέχρι να περάσει...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου